Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@17:00:32 GMT

چند فیلم ترسناک که بهتر است نگاه نکنید!

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۴۴۰۰

به گزارش اسکرین رنت، جنگل‌ها می‌توانند برای عده زیادی ترسناک باشند. هالیوود و ژانر وحشت نیز از این موضوع استفاده می‌کند و ترس و انزوا را در فیلم‌ها به نمایش می‌گذارد. تصور تنها بودن در جنگل و تصور به اینکه کسی شما را دنبال و یا چیزی شما را تهدید می‌کند، برای هر کسی می‌تواند ترسناک باشد. از وس کریون، کارگردان ژانر وحشت گرفته تا جیسون ورهیز که از شخصیت‌های قاتل‌های معروف در دنیای سینماست، از جنگل‌ها به عنوان مکانی برای انتخاب سوژه‌ها و قربانی‌های خود استفاده می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم‌هایی مثل «جمعه سیزدهم» در سال ۱۹۸۰ و «کلبه‌ای در جنگل» در سال ۲۰۱۱، از ترس مخاطب از جنگل‌ها به طور موثر استفاده کرده‌اند و در نوع خود بهترین هستند. این‌جا بهترین موارد از این فیلم‌ها را می‌بینید.

دریاچه بهشت (۲۰۰۸)


تیم بازیگری خوب باعث شده که این فیلم سینمایی با داستانی در مورد زوجی که به وسیله گروهی بچه جوان مورد آزار قرار می‌گیرند، عمیقا ترسناک شود. شرایط در این فیلم خیلی زود به یک کابوس از شکنجه و قتل تبدیل می‌شود. این فیلم اغلب با نقدهای مثبتی روبه‌رو شد و عده‌ای آن را با مهمترین فیلم‌های ژانر وحشت سینما مقایسه کردند.

سوزان (۱۹۸۱)


یکی از فیلم‌های قدیمی در ژانر اسلش،ر فیلم «سوزان» است که به خاطر تیم بازیگری، سرعت روایت فیلم و همینطور گریم‌های خوب در جمع بهترین‌هاست. داستان در مورد یک قاتل در یک کمپ تابستانه است که قربانیان خود را با استفاده از یک شئ تیز به قتل می‌رساند. این فیلم از لوکیشن‌های بیرونی‌اش نهایت استفاده را برده و به طرفداران ژانر وحشت یک اثر سرگرم کننده و سراسر ترس را ارائه می‌کند.

آخرین خانه در سمت چپ (۱۹۷۲)


این فیلم ترسناک کلاسیک ساخته وس کریون، در جمع یکی از موثرترین فیلم‌های ترسناک قرار دارد که حتی ممکن است آزار دهنده باشد. داستان در مورد دو دختری است که به وسیله گروهی ربوده می‌شوند و حالا والدین آن‌ها به دنبال انتقام جویی هستند. این فیلم در سینماها موفق بود؛ البته مخاطبان آن با خشونت زیادی روبرو شدند و اکرانش در چندین کشور به دلیل محتوایش ممنوع شد.

بن بست (۲۰۰۳)


اعضای یک خانواده که می‌خواهند به یک گردهمایی برای مراسم سال نو بروند، باید از جاده‌ای که در وسط جنگل قرار دارد عبور کند، اما با زنی در لباس سفید و یک بچه بر می‌خورند. قبل از آن‌که آن‌ها بخواهند در خواست کمک کنند این زن ناپدید می‌شود و پس از این ماجرا، شب آن‌ها به شبی پر از اتفاقات ترسناک بی پایان تبدیل خواهد شد.

آیین (۲۰۱۷)

داستان این فیلم در مورد گروهی از دوستان است که به یک ماجراجویی در ارتفاعات می‌روند، اما بعد از اتفاقاتی متوجه می‌شوند که به وسیله موجودی عجیب و غریب دنبال می‌شوند. «آیین» اولین فیلم بلند دیوید بروکنر بود که سابقه حضور در تعدادی از پروژه‌های ترسناک دیگر را نیز داشته است.

کلبه‌ای در جنگل (۲۰۱۱)


«کلبه‌ای در جنگل» یک کمدی ترسناک است و به همان اندازه‌ای که برای ترساندن تلاش می‌کند برای لحظات خنده‌دار نیز تلاش کرده است. از بازیگران این فیلم می‌توان به کریستن کانلی، کریس همسورث و جسی ویلیامز اشاره کرد. داستان در مورد پنج دوست است که که برای استراحت به سفری در دل جنگل می‌روند و در کلبه‌ای ساکن می‌شوند، اما آن‌ها در می‌یابند که در کلبه اتفاقات عجیب و غریبی در حال وقوع است و سعی در کشف راز این کلبه می‌کنند.

او در شب می‌آید (۲۰۱۷)

این فیلم برداشتی منحصر به فرد و دراماتیک از دنیای پسا آخرالزمانی است. داستان در مورد خانواده‌ای است که از اتفاقاتی که منجر به از بین رفتن تمدن و بشریت شده نجات پیدا کرده‌اند و به جنگل پتاه می‌برند، اما روزی یک خانواده دیگر را پیدا می‌کنند که به آن‌ها پناه آورده‌اند. ماجرای این دو خانوده به مرور دچار چالش و به داستانی پرخطر تبدیل می‌شود.

مرده شریر ۲ (۱۹۸۷)

این فیلم که دنباله فیلم اصلی به کارگردانی سم ریمی بود، با اضافه کردن ویژگی‌های طنز بیشتر و از طرفی ترس و خلاقیت، نه تنها در ژانر وحشت بلکه با در نظر گرفتن همه ژانرها به یکی از تحسین شده‌ترین دنباله‌های تاریخ سینما تبدیل شد.

۵۷۵۷

کد خبر 1509627

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان هالیوود داستان در مورد ژانر وحشت فیلم ها کلبه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۴۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کمیته استیناف: حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال گفت: متاسفانه بیانیه‌نویسی و هیجانات کاذب و البته مدیریت‌شده، یقه فوتبال را گرفته است و با این شرایط باید بگوییم که «حال فوتبال خوب است اما شما باور نکنید!»

مهدی دادرس در گفت‌وگو با ایرنا، از شرایط این روزهای فوتبال کشور انتقاد کرد و گفت: حاشیه‌های فوتبال یقه اهالی این رشته را گرفته و در رفتار، کردار و گفتمانی که شاهد هستیم خروجی خوبی را نمی‌بینیم. متاسفانه بیانیه‌نویسی هم رفتار پیش‌پاافتاده جدیدی است که دیگر مختص به استقلال و پرسپولیس هم نیست و سایر تیم‌ها برای آنکه از این جریان عقب نمانند، وارد آن شده‌اند و در کل شرایط خوبی نیست.

وی ادامه داد: اینکه بیانیه‌نویسی آن هم با این شیوه مورد توجه قرار بگیرد یک حرکت بی‌معنی است چراکه بی‌جهت، هوادار را هیجانی می‌کنیم که نتیجه آن را هم می‌بینیم و صداقت و راستی در فوتبال کمتر دیده می‌شود.

مدیرعامل اسبق باشگاه پیکان اضافه کرد: همین هیجانات و حاشیه‌ها در لیگ برتر بر همه چیز حاکم شده است و این خوب نیست. فوتبال و ورزش جزیره ثبات نیستند. فوتبال فضای خوبی برای تخلیه هیجانات است اما مسیری که برخی‌ پیش گرفته‌اند هیچ کمکی نمی‌کند و باید این روند اصلاح شود.

دادرس در واکنش به این سئوال که چه کسانی این ریل‌گذاری نادرست را در فوتبال انجام داده یا آن را مدیریت می‌کنند، گفت: لیدرهای خاصی پشت این ماجرا هستند که با تصمیم‌های خود شان ایران و ایرانی را به بازی گرفته‌اند. باید این روند تغییر کند و اجازه داد تا هیجانات به معنای واقعی خود در فوتبال تخلیه شود و دیگر خبری از بیانیه‌نویسی و این بازی‌های بی‌معنی نباشد.

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه واگذاری استقلال و پرسپولیس را چگونه ارزیابی می‌کند نیز اضافه کرد: این واگذاری یک مُسکن خیلی خوب است و باید از فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا هم تشکر کرد چراکه ما را مجاب کردند. سال‌ها بود بحث واگذاری را می‌شنیدیم اما هیچ مسوولی تمایلی به تحقق آن نداشت! اما این اتفاق در دولت کنونی افتاد و در نهایت شاهد این تغییر و تحول بودیم که جای تشکر دارد اما باید دید در ادامه چه خواهد شد و روند فعالیت این دو باشگاه بزرگ چه مسیری را پیش خواهد گرفت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • عضو کمیته استیناف: حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • نیو انگلند 1-4 اینتر میامی؛ هیچ‌وقت مسی را عصبانی نکنید!
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • برای خواب خوب مقررات بگذارید
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • ۱۰ فیلم جنگی پادآرمانشهری جذاب و پرتنش که باید ببینید